Despre mine

Te salut,

Numele meu este Andreea Gheorghe, sunt psiholog și psihoterapeut. Sunt apreciată ca psihoterapeut atât în terapia individuală cât și în cea de grup și ca psiholog pentru implicarea la nivel de selecție și evaluare de personalitate a personalului în firme și gestionarea dificultăților apărute în interiorul organizației, cât și în exterior cu clienții și colaboratorii, prin training-uri cu tematici specifice.

Activitatea mea de psihoterapie se desfășoară în cabinetul individual din Slatina, urmând ca în acest an să mă extind și în București, iar pe partea de psihologia muncii, organizațională și transporturi, susțin training-uri, workshop-uri în fiecare lună, în toată țara.

Visul meu este să ajut oamenii să se regăsească, să se reconstruiască și să acceseze acea partea care le lipsește în acest moment. Acest lucru este valabil și în cadrul unei firme. Prin personalul reconstruit, rezultă partea care lipsește pentru succesul, scopul dorit!

Îți mulțumesc că ești aici și sper din toată inima să găsești cel puțin o idee utilă pe acest site, care să contribuie la dezvoltarea ta personală, profesională și la dezvoltarea afacerii tale!

Cabinetul Individual de Psihologie Gheorghe Andreea Ioana este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania și oferă servicii de psihologia muncii, psihologia transporturilor, consiliere psihologică și psihoterapie pentru copii, adulți, cuplu, familie cât și training-uri de specialitate firmelor.

Studii:

  • Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, 3 ani
  • Modulul Psihopedagogic I, Universitatea București, 2 ani
  • Master Formarea psihologilor în psihologia muncii, transporturi și servicii, Universitatea București, 2 ani
  • Formare Psihoterapie Experiențială și a Unificării centrata pe adult-copil-cuplu-familie la Societatea de Psihoterapie Experiențială Română, București, 3 ani
  • Membra a Colegiului Psihologilor din Romania
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close