Dezvoltare personală (grup)

Fiind interesată de autocunoaștere și dezvoltare personală, organizez și susțin workshop-uri pe această temă, pentru a-mi aduce contribuția la conștientizarea unicității valoroase a fiecărei persoane, astfel încât să dezvolte o relație pozitivă cu sine, cu cei din jur și cu viața.

Participarea la grupuri de dezvoltare personală creează „magie” pentru creșterea ta, prin faptul că poți acționa, manifesta, accepta pe tine și pe ceilalți, îți poți exprima ideile, opiniile fără să te simți judecat.

Tot în cadrul grupului, se pun bazele încrederii în sine și a individualității, autonomiei personale, care odată atinse prin activitățile, jocurile din cadrul grupului, le poți dezvolta în viața ta cu mai mult entuziasm și încredere. Pentru cine se teme de partea vulnerabilă din „a vorbi despre viața mea de față cu ceilalți”, află că nu este necesar să vorbești despre părțile dificile din viața ta. Le poți „ține” doar pentru conștientizarea ta și să te bucuri de ea.

Se creează un mediu în care participanții se simt liberi, relaxați, și deschiși către propria persoană. Participanții își recunosc trăirile, descoperă că nu sunt singurii care gândesc sau simt într-un anume fel. Astfel că învață unii de la ceilalți prin schimburi de idei, de comportamente și pot primii feedback de la colegi(de validare, de reconstrucție) și de la psiholog. De asemenea, punctăm și un efect pozitiv asupra relațiilor (cu tine și cu ceilalți), chiar dacă, uneori, trebuie să spunem „NU”.

Mai multe aspecte ale dezvoltării personale de grup, va las să o descoperiți voi, deoarece pentru fiecare poate însemna fix ceea ce el/ea are nevoie în acest moment al vieții. Este o experiență pe care v-o recomand. Și dacă nu vă place, tot este minunat, pentru ca vă dați seama unde/care vă sunt blocajele. Și de obicei, blocajele, ne împiedică să fim fericiți, să ne acceptăm așa cum suntem și să ajungem la obiectivele pe care ni le dorim.

 

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close