Training-uri companii

Conceptul de training se referă la dezvoltarea abilităților și cunoștințelor necesare îndeplinirii optime unor sarcini sau a procesului de evoluție personală.

Angajații din firma ta,

  • pot face schimb de experienţă;
  • au posibilitatea de a reflecta asupra celor învăţate realizând strategii de rezolvare a diferitelor situaţii reale întâlnite în munca lor;
  • primesc feed-back de la trainer şi de la colegi;

Se creează un mediu în care se vor simţi liberi, relaxați, deschiși către propria persoană astfel încât să poată optimiza activitatea companiei, motivaţi, încurajaţi să-şi exprime opiniile, ideile, sentimentele legate de activitatea organizaţiei şi să se afirme. Reprezintă o metodă eficientă de creştere indirectă a loialităţii acestora faţă de companie.

Participarea la training are un efect pozitiv asupra autonomiei deoarece prin intermediul excercițiilor, participanții sunt puși în diferite situații pe care nu le-au mai făcut înainte, descoperă că nu sunt singurii care gândesc sau simt într-un anume fel; astfel putem vorbi despre creșterea autodeterminării, a independeței, creșterea încrederii în propriile opinii, dezvoltarea capacității de a acționa în anumite situații.

Participarea la training are un efect pozitiv și asupra relațiilor pozitive. În urma programului de training, colegii se cunosc mai bine, petrec o parte din timpul de la locul de muncă fără a fi presați unul de celălalt de eventuale sarcini de lucru. Devin mai încrezători unul în celălalt, mai atenți, sunt dispuși să ofere ajutor colegilor, mai performanți.

Programele de TRAINING sunt personalizate pentru fiecare din clienţi şi se axează pe teme cum ar fi:

  • cum să comunicăm eficient;
  • cum să fim o echipă;
  • managementului timpului;
  • gestionarea stresului la locul de muncă;
  • gestionarea conflictelor în echipă, între departamente.
  • si alte teme, în funcție de nevoile de training din firma dvs.

Serviciul de TRAINING aduce o schimbare pozitivă în organizaţie prin programul de învăţare şi dezvoltare a angajaţilor la nivelul corespunzător obiectivelor şi scopurilor firmei.

 

Training Comunicarea în firmă și cu clienții, Râmnicu Vâlcea
Barierele personale în comunicarea cu clienții/ Cum să zâmbesc mai mult? Râmnicu Vâlcea
Gestionarea stresului în momentele dificile, la locul de muncă. Constanța
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close